Het energielabel als waardevolle aanvulling op uw service als makelaar

Verhoog uw service met gecertificeerd energielabel


Als makelaar weet u dat per 1 januari 2013 elk huis verplicht een energielabel moet hebben op het moment van overdracht bij de notaris. Zonder energielabel is overdracht dan niet meer mogelijk. Voor u als schakel tussen koper en verkoper van een huis biedt deze regel kans om een extra service toe te voegen aan uw diensten. Wellicht bent u zoekende naar de manier waarop u deze regel goed kunt inpassen in uw dienstverlening. Ons team denkt graag met u mee: wij kunnen u en/of uw klanten een uitgebreid servicepakket inclusief energielabel bieden.
 

U levert de service, wij leveren het energielabel

Voor woningzoekenden kunnen potentiële energielasten een belangrijk criterium zijn bij de aankoop van een huis. Bijvoorbeeld als de kopers twee huizen met elkaar willen vergelijken: het huis met de laatste energielasten is dan snel aantrekkelijker.

Maatwerkadvies energiebesparing

Als aanvulling op het standaard energielabel, kan Planet Green Building advies op maat leveren als het gaat om energiebesparing voor een specifieke woning. Met dit maatwerkadvies kunt u klanten naast het standaard energielabel ook vroegtijdig laten zien hoe het label van bijvoorbeeld E naar C verhoogd kan worden. Hierbij kunt u hen direct het potentieel aan verlaging van energieverbruik tonen. Dit kan van doorslaggevend belang zijn bij de aankoop van een huis.

Een vast adres voor u en uw klanten

Het kan zijn dat u een huis niet zelf van een energielabel laat voorzien, maar dat uw klanten wel op zoek zijn naar een bureau. Dan kunt u hen toch service bieden door te verwijzen naar ons bureau. Wij leveren dezelfde dienst, maar dan direct aan uw klant. Met Planet Green Building heeft u dus een vast adres voor energielabels voor uzelf en uw klanten. Wij bieden u persoonlijk contact, korte lijnen en vertrouwde gezichten.

Alles onder één dak

We bieden niet alleen advies op maat met betrekking tot energiebesparing; we gaan ook graag aan de slag in de praktijk. Het team van Planet Green Building bestaat uit bouwkundigen en installatie-experts. Hierdoor kunnen we tevens de realisatie van de voorgestelde energiebesparende maatregelen verzorgen. U ziet het: van energielabel tot realisatie, bij ons vindt u alles onder één dak.

De voordelen voor u als makelaar op een rij:

  • Een deskundig en vertrouwd adres voor gecertificeerde energielabels.
  • U beschikt direct over de maten van de woning volgens de NEN 2580.
  • U kunt uw klanten laten zien welke potentiële energiebesparende maatregelen er mogelijk zijn voor een bepaald huis, inclusief het financiële voordeel hiervan.
  • U kunt klanten direct inzicht geven in terugverdientijden van maatregelen.
  • Ons team kan de benodigde werkzaamheden ook realiseren. 
Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mail

Vraag/opmerking
Ik wil graag meer informatie over Maatwerkadvies Energiebesparing
Ik wil graag meer informatie over Energielabel woningen
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden