Maatwerkadvies Energiebesparing

Maatwerkadvies Energiebesparing

In het Maatwerkadvies Energiebesparing wordt de specifieke bewonerssituatie doorgerekend in besparingsmogelijkheden. Denk hierbij aan vervangen van glas, het aanbrengen van isolatie of bijvoorbeeld het plaatsen van een nieuwe CV ketel.
Een Maatwerkadvies Energiebesparing geeft direct inzicht in de mogelijkheden, de kosten en de energiebesparing die de maatregelen opleveren. Tevens wordt de terugverdientijd van de maatregel weergegeven.

Bespaar op energie en geld

HR++-glas, een nieuwe verwarmingsketel of dakisolatie: de meeste energiebesparende maatregelen verdienen zichzelf - dankzij de lagere energierekening - vanzelf weer terug.

Een persoonlijk Maatwerkadvies Energiebesparing maakt voor u inzichtelijk welke maatregelen u als woningeigenaar het beste kunt nemen om energie te besparen, wat de kosten zijn en wat de maatregelen u op lange termijn aan kostenbesparing opleveren.

Met energiebesparende maatregelen creëert u:

  • Lagere maandlasten. 
  • Verbeterd wooncomfort.
  • Mogelijk waarde verhoging van uw woning.
  • Beter klimaat.

Realisatie maatregelen

Planet Green Building heeft een eigen aannemings- en installatieafdeling, gespecialiseerd in duurzaam bouwen, welke uitstekend in staat zijn uw gekozen maatregelen op een professionele wijze aan te brengen.
Groot voordeel van deze werkwijze, is dat het gehele traject via één organisatie blijft verlopen.


Naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoon

E-mail

Vraag/opmerking
Ik wil graag meer informatie over Maatwerkadvies Energiebesparing
Ik wil graag meer informatie over Energielabel woningen
Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden